Twente hoopt ronde verder te bekeren


FC Twente speelt vanavond een belangrijk duel tegen Go Ahead Eagles voor de KNVB-beker. Daarbij zullen Cuco Martina en Kyle Ebecilio hoogstwaarschijnlijk in de basis starten. Trainer Alfred Schreuder zet de mannen alvast op scherp. Hij eist 100% scherpte en ziet het bekertoernooi als een hoofdprijs.

Het afgelopen weekend verloren de Tukkers van Excelsior en dat was toch wel verrassend te noemen. 'We begonnen heel goed tegen Excelsior en dan is het zaak dat we de dingen blijven doen, die we moeten doen, maar dat deden we niet', vertelt Alfred Schreuder via de officiële website van FC Twente. 'Als FC Twente mag je niet verliezen bij Excelsior en dan weet je dat je kritiek krijgt. Voor de spelers is het belangrijk dat zij leren van deze wedstrijd en die ervaringen meenemen. We hebben zondagavond in Hengelo de wedstrijd nabesproken en aan de spelers momenten uit de wedstrijd laten zien. Daarna hebben we het afgesloten en hebben we ons vanaf maandagmorgen gericht op Go Ahead Eagles.'

Go Ahead Eagles blijkt een taaie ploeg te zijn. In de ronde hiervoor versloeg het namelijk Feyenoord. FC Twente is dus gewaarschuwd. Twente zelf won van Achilles '29 (1-3). Doelpuntenmakers waren Luc Castaignos (2x) en Youness Mokhtar (1x). 


vorige pagina


Tweets