Southampton kan overwinteren in Europa League


Southampton FC speelt donderdagavond een belangrijk duel voor de Europa League. Wil het zich kwalificeren voor de volgende ronde van het Europese toernooi dan moet het winnen van Sparta Praag.

Cuco Martina zal vermoedelijk starten bij Southampton FC. De rechtsback speelde de meeste duels in het Europa League-toernooi mee. Tegen Sparta Praag hoopt de speler zich te plaatsen voor de knock-out fase. De Tsjechen zijn verrassend koploper in Groep K. 

Southampton zit namelijk in een poule met Internazionale, Hapoel en dus Sparta Praag. Met nog twee duels te gaan is het spannend in de groep. Sparta staat aan kop met negen punten en heeft aan een punt genoeg om zich te plaatsen. Southampton staat namelijk op 7 punten en Hapoel op 4. Inter staat verrassend onderaan met drie punten, maar mag nog steeds een klein beetje hopen. Southampton speelt nog tegen Sparta Praag en Hapoel. Een goed resultaat is verplicht voor de Engelsen. Verliest het vanavond dan komen Hapoel en Inter dichterbij. Met een overwinning is Southampton door naar de volgende ronde. Met een gelijkspel is het afhankelijk van het resultaat van het duel Hapoel tegen Inter. 

vorige pagina


Tweets