Round-up: Valse start P4P-spelers na interlandbreak


De P4P-spelers keerden na een interlandperiode terug in het normale ritme. De clubwedstrijden zijn weer begonnen. Cuco Martina speelde bijvoorbeeld tegen Stoke City, terwijl Farshad Noor tegen PEC Zwolle.

Cuco Martina
Tegen Stoke City keek Martina toe vanaf de tribune en zag dat de ploeg van Ronald Koeman met 0-1 verloor. Het duel had een 'Nederlands tintje'. Aan de kant van Southampton speelden Nederlanders Maarten Stekelenburg, Jordy Clasie en Virgil van Dijk. Ook oud-Eredivisie spelers Graziano Pèlle en Dusan Tadic stonden in het veld. Bij Stoke City waren dat Erik Pieters, Marko Arnautovic (ex-Twente), Bojan (ex-Ajax) en later kwam Ibrahim Afellay het veld in.

Farshad Noor
Voor Farshad Noor gold ook dat hij vanaf de tribune moest toekijken hoe zijn ploeg klop kreeg. Noor heeft nog last van zijn voet en speelde daarom niet mee. Roda JC Kerkrade verloor met maar liefst 0-5 van PEC Zwolle.

Kyle Ebecilio
De middenvelder van Notthingham Forest is nog steeds geblesseerd en heeft zijn rentree nog niet kunnen maken nadat hij in oktober geblesseerd raakte aan zijn hamstring. De huurling van FC Twente is wel op de weg terug, maar wanneer hij terugkeert in de wedstrijdselectie is nog niet bekend.

vorige pagina


Tweets