Round-up: Martina naar koploper, Janzen in 'kampioensduel'


Cuco Martina
Na een nederlaag een en overwinning met Curaçao speelt Martina dit weekend tegen koploper Leicester City. Op zondag 14.30 uur zal de aanvoerder van het nationale elftal sensaties Mahrez en Vardy in bedwang moeten houden. De vorige editie eindigde in een 2-2 gelijkspel. Southampton kwam met 2-0 voor, waarna Vardy de stand gelijk wist te trekken met twee goals.

Kyle Ebecilio
Ebecilio zal met ADO Den Haag tegen FC Groningen spelen. Twee teams die in een compleet andere flow zitten. ADO wist de laatste drie duels niet te verliezen, terwijl FC Groningen al zes wedstrijden achter elkaar heeft verloren. ADO zal op zondag 3 april om 14.30 uur spelen tegen FC Groningen.

Ron Janzen
Voor Ron Janzen begint het voetbalweekend al eerder. Hij staat vrijdagavond tegenover FC Eindhoven en dat is een beladen duel. Naast dat het een Brabantse derby is, speelt RKC een belangrijke rol dit weekend. Winnen de Waalwijkers van Eindhoven dan kan Sparta Rotterdam zich kronen tot kampioen van de Jupiler League. Dan moet het zelf wel zien te winnen van NAC en moet VVV-Venlo ook verliezen.

Farshad Noor
Voor de interlandperiode had Roda JC een belangrijke overwinning geboekt tegen SC Cambuur met Noor in de basis. Een zege waardoor de Limburgers meer lucht krijgen. Tegen sc Heerenveen zal het echter opnieuw moeten winnen om buiten degradatiegevaar te blijven.

vorige pagina


Tweets