Round-up: Martina bereidt zich voor op topduel


Het is interlandweek en daardoor worden er minder wedstrijden gespeeld. Waar Kyle Ebecilio, Derwin Martina, Ron Janzen en Farshad Noor zich kunnen voorbereiden voor de nieuwe competitieduels speelt Cuco Martina een zeer belangrijk duel voor zijn land Curaçao.

Op woensdagnacht 9 september om 03.45 uur zal Cuco Martina tegen El Salvador spelen. Zaterdagnacht 5 september verloor het in eigen huis met 0-1. Cuco Martina speelde de 90 minuten, maar de manschappen van bondscoach Patrick Kluivert moeten vannacht vol aan de bak om verder te bekeren in de WK-kwalificatierondes. Lukt het Curaçao te winnen dan gaat het verder naar de vierde ronde. Hierin wordt er in speelt men in een poulefase waarin Mexico en Honduras al zijn geplaatst. Costa Rica en Panama zijn geplaatst voor groep B.

De overige spelers bereiden zich voor op een nieuwe competitieronde. Deze zal komende zaterdag alweer worden gespeeld. Kyle Ebecilio speelt met Nottingham Forest tegen Queens Park Rangers, Derwin Martina speelt vrijdagavond tegen RKC Waalwijk, terwijl Farshad Noor op zaterdagavond een belangrijk duel speelt met NEC. 

vorige pagina


Tweets