Piroe maakt debuut in het betaalde voetbal

Tegen Achilles '29 zat Joël Piroe op de bank van Jong PSV. De aanvaller kon zijn debuut maken in het betaalde voetbal en deed dat dan ook op vrijdagavond. Een paar minuten voor het einde van de wedstrijd mocht hij invallen voor matchwinner Beto Da Silva.

Tegen Achilles kende Jong PSV een gemakkelijke avond. Vooral de tweede helft liep het al snel weg naar een riante voorsprong mede door twee goals van Beto Da Silva. Joel Piroe mocht een paar minuten voor het einde zijn debuut maken in het betaald voetbal. De talentvolle 17-jarige spits viel in voor Beto da Silva.

Mede door twee goals van Beto da Silva won PSV met 4-0. Door de zege klimt Jong PSV weer op naar de vierde plaats. De achterstand op koploper VVV-Venlo is geslonken tot vier punten.

Piroe tekende onlangs een 3-jarig contract en toonde zich tot op heden een aanvaller die makkelijk scoort. Nadat hij zijn debuut had gemaakt toonde hij dat ook aan bij u19 van PSV. De spits trof twee keer het doel.