Round-up: P4P-speler moeten nederlagen slikken


Hoe deden de spelers van P4P International het dit weekend? Het was niet de meest gelukkige speelronde voor de speler en de bijbehorende teams. Waar gevoetbald wordt, wordt ook weleens een wedstrijd verloren. Cuco Martina, Kyle Ebecilio en Farshad Noor kunnen er over meepraten. 

Cuco Martina 
Cuco Martina zat op de bank tijdens het duel met Everton FC. Southampton wist echter niet te winnen. Het werd 0-3 voor de bezoekers. Martina bleef op de bank zitten. Veel tijd om te rouwen is er niet. Martina en zijn ploeggenoten moeten zich klaarmaken voor het Europa League-duel met FC Midtjylland. Southampton speelt het play-off duel op een donderdag. Het moet het tweeluik winnend afsluiten wil het doorbekeren naar de groepsfase van het tweede Europese toernooi.

Kyle Ebecilio
Vanaf de tribune moest Kyle Ebecilio toekijken hoe FC Twente in eigen huis met 1-4 verloor van ADO Den Haag. Bij rust stond het al 0-2 voor de Hagenezen. Hakim Ziyech zorgde nog voor een aansluitingstreffer, maar uiteindelijk liep ADO weg naar een 1-4 overwinning. Op zondag 23 augustus krijgt Twente een herkansing. Het speelt dan het uitduel met PEC Zwolle.

Farshad Noor
Het duel tussen Vitesse en Roda JC Kerkrade ging gelijk op tot en met minuut 45. Roda kreeg de rode kaart en een penalty tegen. Met tien man kon Farshad Noor en zijn collega's niet voor een stunt zorgen tegen het sterkspelende Vitesse. Noor speelde 90 minuten. Trainer Darije Kalezic was tevreden met de inzet van Roda JC en zag voldoende aanknopingspunten. Zaterdagavond speelt Noor met Roda JC tegen De Graafschap. En dat is een belangrijk duel. De twee ploegen promoveerden naar de Eredivisie en zijn op voorhand dus concurrenten.

vorige pagina


Tweets