Martina maakt zich op voor belangrijk duel


De nummer 7 tegen de nummer 8 spelen komend weekend tegen elkaar. Vitesse gaat op bezoek bij FC Twente en dat duel is belangrijk in de race voor Europees voetbal. Cuco Martina maakt een goede kans om zijn rentree te maken tijdens dat duel.

De rechtsback annex centrale verdediger stond aan de kant met een hamstringblessure, maar sloot deze week weer aan bij de groep. ‘Ik heb weer volledig meegetraind. Ik ben fit genoeg om te spelen tegen Vitesse’, zo zegt Martina zelf.

Belangrijk duel
Voor FC Twente is het duel tegen Vitesse erg belangrijk. Beide teams willen zich graag plaatsen voor Europees voetbal. Een echte favoriet heeft het duel niet. ‘Ik denk dat we allebei wel in een vergelijkbare situatie zitten. Zowel wij als Vitesse zijn wisselvallig. Kunnen het ene duel goed voetballen, maar het volgende duel kan het heel anders zijn. Het zal daarom een interessant duel worden’, voorspelt de verdediger die een leuk voetbalgevecht verwacht. ‘Het is duidelijk waar het om gaat. We proberen allebei met goed en verzorgd voetbal te spelen. Daardoor kan het alle kanten op.’vorige pagina


Tweets