Round-up: Slepende blessures duren voort


Het zijn niet de weken van Farshad Noor en Kyle Ebecilio. Het tweetal is nog steeds geblesseerd en moet toezien hoe hun clubs in een moeilijke situatie zitten.

Cuco Martina
Southampton is het gevoel van winnen even kwijt. In de laatste drie duels wist het niet te winnen. Tegen Stoke City, Manchester City en Liverpool verloor het. Laatstgenoemd duel vond woensdagavond plaats en de ploeg van Ronald Koeman kreeg flink klop: 1-6.

Kyle Ebecilio
Ebecilio is nog steeds geblesseerd en zal hoogstwaarschijnlijk pas na de winterstop weer actief zijn. Hij zag zijn ploeg na een moeizame periode eindelijk weer winnen. Het werd 3-1 tegen Reading FC.

Farshad Noor
Noor zit nog steeds met een voetblessure en moet lijdzaam toezien hoe de goede start van Roda JC Kerkrade een minder vervolg krijgt. Tegen Heerenveen werd er bijvoorbeeld met 3-0 verloren. Noor is hoogstwaarschijnlijk tot na de winterstop zoet met zijn voetblessure.

Ron Janzen
Na zijn debuut tegen Ajax is Ron Janzen 'bankzitter' bij sc Cambuur. Tegen De Graafschap verloor zijn ploeg een belangrijk degradatieduel (2-3). Binnenkort volgt er een uitgebreid interview met Ron Janzen op de website van P4P. Hou deze in de gaten!vorige pagina


Tweets