Round-up: Noor stunt met Roda JC, Cuco komt n?t tekort

Een aantal belangrijke wedstrijden voor de P4P-spelers. Cuco Martina speelde bijvoorbeeld de topper tegen Manchester United, terwijl Farshad Noor het opnam tegen Feyenoord.

Kyle Ebecilio
Nottingham Forest verloor 1-2 van Middlesborough en won op de dinsdag met 0-1 Birmingham City. Kyle Ebecilio speelde in het uitduel mee. Hij stond in de basis en speelde 77 minuten, waarna hij werd gewisseld. Tijdens het duel met Middlesborough zat de speler niet bij de selectie van Dougie Freedman.

Cuco Martina
Cuco Martina speelde met Southampton FC tegen Manchester United. De rechtsback startte op de bank, maar werd in de rust het veld ingebracht voor Matt Targett. De back moest toezien hoe Anthony Martial en Juan Mata scoorde. Graziano Pèlle scoorde nog voor Southampton, waardoor de eindstand op 2-3 uitkwam. Een ongelukkige nederlaag voor Southampton.

Farshad Noor
Voor Roda JC was het een goed weekend. De promovendus ontving Feyenoord en elk punt zou bonus zijn voor de ploeg van Darije Kalezic. Het werd uiteindelijk 1-1. Michiel Kramer had de Rotterdammers op voorsprong gebracht, maar het was even later Hicham Faik die vanuit een vrije trap de gelijkmaker maakte. Met Farshad Noor in de basis wist het de 1-1 knap vast te houden.