Round-up: Rust voor Ebecilio en Martina


Voor Kyle Ebecilio en Cuco Martina was het een rustig weekend, zij konden vanaf de bank toekijken hoe hun ploegen speelden. Door het drukke programma van zowel Nottingham Forest en Southampton FC kregen de spelers rust.

Kyle Ebecilio
De huurling van Nottingham Forest was afgelopen week licht geblesseerd aan zijn knie, maar zat tegen Huddersfield Town op de bank. Trainer Dougie Freedman besloot om Ebecilio te sparen. Zodoende werd er geen risico genomen met de middenvelder. Tegen Huddersfield Town speelde 1-1. 

Cuco Martina
Het werd een wedstrijd met een Eredivisie-tintje. Southampton staat onder leiding van Ronald Koeman en startte met Virgil van Dijk, Dusan Tadic, Maya Yoshida en Graziano Pèlle in de basis. Allemaal spelers die in de Eredivisie actief zijn geweest. Cuco Martina zat op de bank, terwijl Jordy Clasie nog geblesseerd is. Het speelde tegen Swansea City dat voor een deel eigendom is van Nederlander John van Zweden. Southampton won uiteindelijk met 3-1, mede dankzij goals van Virgil van Dijk en Dusan Tadic.

Farshad Noor 
Noor startte met Roda JC goed in de competitie, maar moest tegen FC Twente dit weekend toch de drie punten inleveren. Dankzij goals van Kamohelo Mokotjo en Jari Oisterwijk kwamen de Limburgers op een 2-0 achterstand. Juric wist nog wel de 2-1 te maken, maar het was te laat om nog een gelijkmaker te forceren. Noor speelde 62 minuten mee.
vorige pagina


Tweets