Round-up: Race tegen de klok voor Ebecilio


Terwijl Cuco Martina vanaf de zijlijn moest toezien hoe Graziano Pèlle en Steven Davies scoorden voor Southampton FC zag Ebecilio vanaf de zijlijn toe hoe zijn ploeg het lastig heeft. De huurling van FC Twente is nog steeds geblesseerd.

Kyle Ebecilio
De race tegen de klok is gestart voor Kyle Ebecilio. De middenvelder is herstellende van een hamstringblessure en traint deze week met de groep mee. Mogelijk haalt hij het belangrijke duel met Derby County. Als speler van Nottingham Forest is dat één van de grotere duels. Echter blijft Ebecilio een groot vraagteken.

Cuco Martina
Cuco Martina kwam niet in actie voor Southampton FC. Zonder de rechtsback won de ploeg wel. Bournemouth AFC werd met 2-0 verslagen. Na twee goals in de eerste helft, klaarde de ploeg van Ronald Koeman het klusje in de tweede helft.

Farshad Noor
Farshad Noor herstelt momenteel van een voetbreuk. Zonder Noor verloor Roda JC Kerkrade met grote cijfers van Ajax. Het werd maar liefst 6-0.

Ron Janzen
De verdediger van Cambuur Leeuwarden stond met het reserveteam op een knappe derde plek, maar heeft de kopgroep moeten lossen. Janzen zag dat zijn ploeg met 4-0 verloor van ADO Den Haag.

vorige pagina


Tweets