Round-up: P4P-spelers winnen allemaal hun duel


Een goede week voor de spelers van P4P International. Zowel Southampton FC, ADO Den Haag, RKC Waalwijk als Roda JC wisten hun duel te winnen en daarmee was het een 'perfect' weekend.

Cuco Martina
Eén van de meest besproken wedstrijden dit weekend was die van Southampton FC tegen Liverpool. Met Cuco Martina in de basis stond de club bij rust met 0-2 achter, maar vervolgens kwam er een fenomenale comeback. Twee goals van Sadio Mané zorgden ervoor dat Southampton alsnog met 3-2 wist te winnen. 

Kyle Ebecilio
Het was weliswaar zwaarbevochten. ADO Den Haag speelde tegen de revelatie van de Eredivisie NEC. In eigen huis bleef het lang spannend, maar in de slotminuten was het Dion Malone die de winnende treffer wist te maken. Ebecilio zat negentig minuten op de bank. 

Ron Janzen
In het hart van het centrum speelde Ron Janzen negentig minuten mee. De verdediger bleek een rots in de branding. Tegen FC Volendam won hij met RKC Waalwijk met 2-1. 

Farshad Noor
Na een tijd lang last te hebben gehad van zijn voetbreuk keerde Farshad Noor terug in de basis van Roda JC. De middenvelder speelde negentig minuten mee en moest gelijk top zijn in het duel met SC Cambuur. Bij verlies kwam de degradatiestreep nog dichter bij, maar zover kwam het niet. Door een goal van Tom van Hyfte hebben de Limburgers nu wat extra adem.vorige pagina


Tweets