Round-up: Noor wint van concurrent, Southampton speelt gelijk

Hoe hebben de spelers van P4P het dit weekend gedaan? Na de transfer van Kyle Ebecilio zijn er nu twee speler actief op de velden in Engeland. Ebecilio en Cuco Martina kwamen echter niet verder dan een gelijkspel.

Kyle Ebecilio
FC Twente verhuurde hem voor één seizoen aan Nottingham Forest. Afgelopen week werd de deal officieel en dit weekend kon Ebecilio gelijk in de basis starten. Zeventig minuten lang wist hij te overtuigen. Bij een 0-0 werd hij gewisseld. Nottingham Forest kwam op een 0-1 voorsprong, maar zag deze in de 94ste minuut alsnog verdwijnen. Tegen Bolton werd het uiteindelijk 1-1.

Cuco Martina
Cuco Martina zat op de bank bij Southampton FC en zou daar ook blijven. De ploeg van Ronald Koeman had namelijk juist aanvallende inspiraties nodig. Achterin stond het goed tegen Watford FC. Datzelfde kon gezegd worden van de opponent, want beide ploegen wisten niet te scoren: 0-0. Andere Nederlander Maarten Stekelenburg speelde wel mee. Steven Berghuis (Watford) zat op de bank, terwijl teamgenoot Jordy Clasie nog geblesseerd is.

Farshad Noor
Roda JC is het Eredivisie-seizoen goed gestart. Doordat het opnieuw van een concurrent wist te winnen staat het nu op zes punten na drie wedstrijden. De Graafschap was de tegenstander op de vrijdagavond. Noor speelde negentig minuten mee en speelde op het middenveld opnieuw een solide partij. Het was in de eerste helft Tom van Hyfte die scoorde. Anco Jansen gaf de assist.