Round-up: Cuco en Southampton 'March on'


Southampton speelde dit weekend een belangrijk duel met Newcastle United, Janzen schitterde maandagavond met RKC Waalwijk. Ebecilio en Noor startte op de bank, de Roda-speler viel echter al snel in.
 
Cuco Martina
Southampton speelde tegen Newcastle United een Nederlands onderonsje. Bij de ploeg van Ronald Koeman stonden Cuco Martina, Jordy Clasie en Virgil van Dijk alledrie in de basis, terwijl bij Newcastle Georginio Wijnaldum, Daryl Janmaat en Vurnon Anita speelden. Southampton bleek sterker. Het won met 3-1 en brengt daarmee The Magpies in degradatienood.

Kyle Ebecilio
ADO Den Haag leek af te stevenen op een 1-2 overwinning op Vitesse, maar in de slotfase was het Denis Oliynynk die alsnog de 2-2 binnen wist te schieten. Ebecilio moest toekijken vanaf de bank.

Farshad Noor
Noor viel na 21 minuten al in voor de geblesseerde Henk Dijkhuizen, maar hij kon niet voorkomen dat PEC simpelweg beter was dan Roda JC en het met 3-1 verloor. 

Ron Janzen
Een bizar duel was het tussen RKC Waalwijk en FC Oss. De derby werd goed gestart door de Waalwijkers. Het stond al snel met 2-0 voor, waarna Oss 2-2 maakte. Ingo van Weert schoot uiteindelijk de winnende 3-2 binnen. Janzen speelde goed en werd verkozen tot 'Man of t

vorige pagina


Tweets