Metro's Top 50 onder de 20: Amar Catic


De Engelse tabloid Metro publiceerde onlangs de beste spelers onder de twintig jaar. Daar zitten enkele spelers van P4P bij. Dit keer lichten we Amar Catic uit, vleugelspeler bij PSV.

Op nummer 28 van de lijst vinden we de naam van Amar Catic terug. De PSV'er is nog maar 17 jaar oud, maar staat bekend als een van de grotere talenten in de jeugdopleiding van PSV. "Ik ben de snelste speler op één speler na van de eerste selectie, Joshua Brenet. Ik ben sneller dan Luciano Narsingh", zegt hij tegen het medium.

Catic geeft in hetzelfde interview aan dat hij in de toekomst graag in de Premier League speelt en dat Zlatan zijn favoriete speler is. "Maar ik zou graag naast Pogba willen spelen. Hij zou geweldige passes op mij kunnen geven."

Amar's droomelftal ziet er als volgt uit:In de komende weken zullen wij al onze spelers uitlichten die in deze prestigieuze lijst staan.
Het volledige artikel is hier te lezen: http://metro.co.uk/2016/09/07/metros-top-50-under-20s-meet-28-on-our-list-psv-eindhoven-winger-amar-catic-6105160/

vorige pagina


Tweets