Martina tekent bij RKC Waalwijk


Derwin Martina heeft voor volgend seizoen een nieuwe club gevonden. De ex-speler van Jong Ajax vertrok bij de club, maar het duurde niet lang voordat hij een nieuwe uitdaging heeft. Martina tekent voor twee jaar bij de club met een optie op nog één jaar.

RKC degradeerde weliswaar uit de Eredivisie, maar wil zo snel mogelijk terug naar het hoogste niveau. Dat wil het doen met Martina. 'RKC Waalwijk staat bekend als een club waar talenten de kans krijgen om zich te ontwikkelen', vertelt Martina. 'Het afgelopen seizoen heb ik met Jong Ajax al wedstrijden gespeeld in de Jupiler League en dit smaakte naar meer. Het is daarom een logische vervolgstap om mijn carrière te vervolgen bij RKC Waalwijk.'

Martina werd het afgelopen seizoen omgeschoold van vleugelaanvaller naar vleugelverdediger. Dat deed hij goed in de Jupiler League. RKC viel het ook op. 'Met Derwin hebben we een speler kunnen aantrekken die taakgericht kan verdedigen, maar ook aanvallend een impuls geeft aan het elftal', zo zegt algemeen directeur van RKC Remco Oversier. 

vorige pagina


Tweets