Round-up: Martina speelt gelijk, Noor breekt voet


Geen goed weekend voor de mannen van P4P International. Zowel Kyle Ebecilio en Farshad Noor zijn geblesseerd, terwijl Cuco Martina's Southampton gelijk speelde tegen Liverpool (1-1).

Cuco Martina
Christian Benteke zette Liverpool op een 1-0 voorsprong, maar Southampton wist knap terug te keren in het duel en de ploeg van trainer Ronald Koeman maakte uiteineindelijk 1-1. Martina speelde niet mee tegen Liverpool. Woensdagavond speelt Southampton tegen Aston Villa voor de League Cup.

Kyle Ebecilio
Nottingham Forest speelde gelijk, maar Kyle Ebecilio zit nog in de lappenmand. De middenvelder herstelt van een hamstringblessure en is op de goede weg. De verwachting is dat Ebecilio over een aantal weken weer voluit kan mee trainen en eventueel meespelen. Vooralsnog staat hij op het veld, maar werkt hij een ander schema af.

Farshad Noor
Tijdens de training van vrijdag brak Noor een botje in zijn voet, waardoor hij ontbrak in het duel met SBV Excelsior. Zonder Noor verloor Roda JC met 1-2. Het is nog niet duidelijk hoelang de middenvelder uit de roulatie is.

vorige pagina


Tweets