Gravenberch stuurt smsjes naar oud-clubgenoten


Mocht Roda er zaterdagavond in slagen de drie punten te pakken bij Go Ahead Eagles, rest NEC maar één opdracht: niet verliezen in Amsterdam, anders is rechtstreekse degradatie een feit. Met landskampioen Ajax wacht echter een zware kluif.

Door de vele blessures aan Nijmeegse zijde begint Danzell Gravenberch mogelijk in de basis. De Amsterdammer heeft een lang verleden bij de hoofdstedelijke club. in januari verkaste hij naar NEC.

Geen cadeautjes
Gravenberch maakte in de opleiding Frank de Boer mee en weet dat Ajax-coach zijn spelers de opdracht geeft om de sportieve plicht uit te voeren. 'Ik speelde bijna mijn hele leven bij Ajax en ik weet dat Frank de Boer geen trainer is die graag cadeautjes geeft. Hij wil alles eruit halen, dus Ajax zal niet heel slap gaan spelen. Dat is jammer voor ons, ja', zegt de rechtsback van NEC in De Telegraaf.

Sms
NEC mist Marnick Vermijl, Dennis Gentenaar, Navarone Foor, Marcel Stutter, Ryan Koolwijk en Michael Higdon in de belangrijke wedstrijd. 'Ik heb nog niet echt met veel spelers van Ajax gesproken, maar wel met Lesley de Sa en Stefano Denswil. Ik zal ze even sms-en dat ze niet te gek moeten doen. Ik kan ze wel een bonusje in het vooruitzicht stellen', knipoogt Gravenberch in gesprek met het dagblad.

vorige pagina


Tweets