Ebecilio twijfelde niet aan zege: ?We waren gewoon beter?


FC Twente is nog ongeslagen in de Eredivisie en maakt vooral de laatste twee duels een goede indruk. Er werd gewonnen van Go Ahead Eagles en in de derby tegen Heracles Almelo. Uitgerekend in de laatste wedstrijd was het een afgetekende zege. P4P-spelers Cuco Martina en Kyle Ebecilio speelden een goede wedstrijd.

De 20-jarige Ebecilio was vooral aanvallend aanwezig. Hij dook diverse keren op in de zestien van de tegenstander en was dichtbij een goal. ‘Ik kreeg 3 kansen, maar ze gingen er jammer genoeg niet in. Misschien dat ik volgende week scoor, maar ach… Het maakt ook niet zoveel uit als we maar winnen. Tegen Heracles speelden we goed. Ook na de 1-0 van hen had ik niet het idee dat we zouden verliezen. We waren beter dat wist en voelde iedereen.’

Mede door het spel van Ebecilio kwamen andere spelers makkelijker tot voetballen en tot scoren. ‘Het was meer iets uit mezelf eigenlijk. Ik kreeg de ruimtes die heb ik benut, dat ging goed’, aldus de speler die baalde van één kans. ‘Een bal kwam vanaf rechts, ik nam hem met links goed aan en dacht die schiet ik binnen, maar de verdediger van Heracles zat er ook goed tussen. Dat is jammer dat had een mooie goal geweest. (Ik zat goed in de wedstrijd ) Maar voor mij is het belangrijkste dat we de 3 punten binnen hebben.Dat ik net als tegen Go Ahead Eagles belangrijk kon zijn voor het team geeft mij een goed gevoel, maar in het volgende duel zal ik dat weer moeten zijn’, zo blijft Ebecilio met beide benen op de grond.


vorige pagina


Tweets