Contract Ebecilio per direct ontbonden


 Kyle Ebecilio is per direct vertrokken bij FC Twente. Speler en club hebben in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan, meldt de formatie uit Enschede via de officiële kanalen. Ebecilio (23) had nog een contract tot het einde van het seizoen.

Afgelopen seizoen werd de middenvelder door Twente verhuurd aan Nottingham Forest en ADO Den Haag. Ebecilio keerde in de zomer terug, liep daarna een blessure op en kwam niet meer voor in de plannen van trainer René Hake. Dit seizoen deed hij niet één keer mee.

"Natuurlijk had ik meer verwacht van mijn terugkeer bij FC Twente, zeker na mijn mooie eerste twee jaren bij de club", vertelt de speler zelf. "Het is anders gelopen en het is nu beter dat onze wegen scheiden. Ik ben fit en vol ambitie om mijn carrière een mooi vervolg te geven."

"Er is afgelopen jaren natuurlijk veel gebeurd rondom de club en daarmee ook rondom Kyle. We hebben samen besloten dat het voor hem het beste is dat hij nu een frisse start gaat maken", voegt directeur Jan van Halst daar aan toe. "Ik heb er vertrouwen in en hoop dat hij weer op zijn oude niveau terugkomt. We wensen hem veel succes."


vorige pagina


Tweets